Vállalati megoldásaink

Webauditálás - netTRAFFIC.hu

A netTRAFFIC.hu vállalati szintű látogatottság mérő rendszer, mely megbízható adatokat nyújt a weboldalak nézettségére vonatkozóan. A hazai és nemzetközi auditálási irányelveket figyelembe véve méri, archiválja és jeleníti meg a látogatottsági adatokat. Segítségével pontos képet kaphat honlapja forgalmáról és annak időbeli eloszlásáról. Mindez a konkurens szolgáltatókhoz képest rendkívül kedvező áron elérhető. Próbálja ki ingyen!
Bővebb információ|Érdekel, tájékoztatást kérek

Webfejlesztés, webdesign

Fontos Önnek, hogy internetes jelenléte egyedi, színvonalas és folyamatos legyen? Elvárja, hogy honlapja áttekinthető, jól kezelhető és esztétikus megjelenést kapjon, és mindezek mellett a marketing szempontok is megfelelő mértékben érvényesülnek rajta? Ha a válasza igen, akkor hasonlóak a szempontjaink, bátran választhat szolgáltatásaink közül.

- Grafikai tervezés: webdesign, flash animáció, reklámanyagok (banner és nyomdai kiadványok) készítése, logó tervezés.
Bővebb információ|Érdekel, tájékoztatást kérek

- Honlap készítés: webáruházak, honlapok, komplex internetes alkalmazások tervezése, kivitelezése és fenntartása (felügyelet- és folyamatos üzem biztosítása).
Bővebb információ|Érdekel, tájékoztatást kérek

Szerver üzemeltetés - VIP webhosting

Cégünk a hazai piacon egyedülálló módon vállalja szerverek üzemeltetését. Ez azt jelenti, hogy szervert bérlő ügyfeleink webhosting szintű kiszolgálásban részesülnek. A szolgáltatás használata éppen olyan egyszerű és kényelmes, mint normál webhosting szolgáltatásunké, ahhoz képest semmilyen plusz ismeretet nem igényel. Nincs szüksége rendszergazdára, cseregépre, mentésekre, logolásra, felügyeletre, stb., ezekről mi gondoskodunk. A szerver működésének folyamatosságáért (beleértve a hardver és a szoftver környezetet) egyaránt mi felelünk, a szolgáltatás esetleges kiesése esetén kötbért fizetünk.

A szolgáltatás keretében Ön az igényeinek megfelelő szervert kap, melyen kizárólag az Ön weboldalai és alkalmazásai futnak. A szerver konfigurációját a funkcionális igényekhez igazítjuk és a terhelés jellegének megfelelően optimalizáljuk, ennek eredményeként a szerver teljesítménye fokozott mértékben kihasználható, a biztonsági kockázatok minimálisra csökkenthetők.

Ha a normál webhostinghoz képest nagyobb teljesítményre és biztonságosabb környezetre van szüksége, VIP webhosting szolgáltatásunk optimális választás lehet az Ön számára.
Bővebb információ|Érdekel, tájékoztatást kérek

Kereső optimalizálás

Ügyfeleink részéről mindinkább felmerülő igény, hogy weboldaluk a különböző kereső rendszerek (pl. Google) találati listáin az elsők között szerepeljen. A weboldalak készítése során ezért különösen ügyelünk arra, hogy az adott honlap keresőbarát módon legyen elkészítve, és ennek köszönhetően a kereső robotok a honlapon szereplő információkat hatékonyan dolgozzák fel. Igény szerint irányított kereső optimalizálást is végzünk, melynek célja, hogy bizonyos - ügyfeleink által kiemelt fontosságúnak tartott - szavak (kulcsszavak) esetében az adott weboldal a találati lista elején jelenjen meg.
Érdekel, tájékoztatást kérek

Tanácsadás

Az internet előnyeinek hatékony kiaknázása céltudatos hozzáállást és nagyfokú szakértelmet igényel. Ismereteinkkel és tapasztalatainkkal szívesen állunk ügyfeleink rendelkezésére az internetes megjelenés bármely szakaszában, stratégiai- és technológiai tanácsadás területén egyaránt. Tapasztalataink szerint már egy rövid konzultáció is sokat jelenthet: véleményünk, javaslataink figyelembe vételével komoly összegeket takaríthat meg, hatékonyabbá, eredményesebbé teheti online projektjeit.
Érdekel, tájékoztatást kérek